Könyvajánló: Túlélés

Kézikönyvet írt HorváthSándor volt kommandós és rendőri segélyszervezetek munkatársainak, békefenntartóknak és egyszerű utazóknak. A könyv segít fölmérni a külföldön az utazókra leselkedő veszélyeket, és útmutatást ad a veszélyek elkerülésére.

 

Most először lát napvilágot olyan – bárki számára elérhető – kézikönyv, amely a külmissziók biztonságával foglalkozik, és figyelmeztet a veszélyhelyzetekre.
A szerző, Horváth Sándor volt kommandós és rendőri békefenntartó, aki a személyes biztonság terén egyedülálló gyakorlati tapasztalatra tett szert hazánkban és a világ számos válságövezetében. Saját ismeretei felhasználásával, a rendelkezésre álló szakirodalom feldolgozásával, valamint további szakértők bevonásával készítette el ezt a részletes, jól érthető, a gyakorlati életben is hasznosítható kézikönyvet. A művet így nem csak a válságövezetben dolgozó békefenntartók és a segélyszervezetek munkatársai használhatják eredményesen, de a mindennapi élet során is nagyon jól alkalmazható. A békefenntartás vagy a karitatív munka, a távoli külföldi utazások és az egzotikus tájak nem veszélytelenek, azonban a kockázatok felismerésére és kezelésére fel lehet készülni.

„…Az életem során rendőrként és exkommandósként volt szerencsém munkámból kifolyólag részt venni békefenntartói missziókban és számos sok rendőrségi akcióban, így eljutottam a világ számos távoli pontjára is. Ezeket a helyszíneket nem sorolnám a turisták által kedvelt helyek közé. A békefenntartó misszióimban a kezdetek kezdetén rám várt feladatokra és a mindennapok túlélésére különösen a kilencvenes évek elején Magyarországon még nem állt rendelkezésre profi módon működő, gyakorlatias felkészítő és visszafogadó tréningrendszer és megfelelő színvonalú szakirodalom. Ezek a missziók voltak a tanulás és tapasztalás évei. A tanulás gyakran olyan élményeken keresztül történt, mint amikor az úszni nem tudót bedobják a jéghideg mélyvízbe >>ami nem öl meg az keményebbé tesz<< jelszóval! Túléltük sokan…” – tájékoztatott Horváth Sándor könyve kapcsán.

A könyv ára 2490 forint.

Részletek és könyvrendelés:www.guardiansofpeace.eu

Facebook: https://www.facebook.com/tuleles.egykonyvneked

 

Vélemény, hozzászólás?